Per primer cop en molts anys, enguany la recepció al Rei ha tingut lloc dins l’església parroquial de la Mare de Déu de l’Assumpció, dins el projecte de recuperació d’aquest emblemàtic espai pels esdeveniments socials, culturals i lúdics del poble de Florejacs.

Dues dotzenes d’infants, vinguts a més del nostre poble, d’altres nuclis del municipi com Sedó, el Llor o Palou també han compartit amb grans i petits la il·lusió de la recepció reial.

Un a un, Sa Altesa Reial ha cridat als nens i les nenes i els ha felicitat pel seu bon comportament i per haver fet bondat de la bona durant tot l’any. Els ha promès molts presents i que tornarà l’any vinent si segueixen portant-se tant bé com fins ara.

La recepció s’ha clos amb un brindis per Florejacs i pels amics i amigues del poble i amb la seguretat que, amb tanta canalla, ben segur que la trobada amb SAR es repetirà durant molts anys més.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA